Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
Εκθεσιακή - Εκδοτική - Διαφημιστική Εταιρεία
 
Εκθέσεις
ΠΑΝΔΩ
ΔΩΡΟΓΡΑΜΜΗ
PROLIFE
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ
ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
FOODREX + ZYMA
Οδηγοί
ΠΑΝΔΩ ΔΩΡΟΥ
ΠΑΝΔΩ AGENDA
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
P+S PASS

 ΠΑΝΔΩ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΟΥ

Ο Οδηγός Δώρου ΠΑΝΔΩ απο το 1984 αποτελεί το μοναδικό μέσο έγκυρης πληροφόρησης στην αγορά του δώρου με νέο εξ' ολοκλήρου σχεδιασμό, αφιερώματα, έρευνα και ρεπορτάζ αγοράς.


ΠΑΝΔΩ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΔΩΡΟΥ

Ο οδηγός Επιχειρηματικού Δώρου ΠΑΝΔΩ είναι μια καλαίσθητη λειτουργική και πολυτελής έκδοση με πλούσιο ρεπορτάζ αγοράς που ενημερώνει για την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα του επιχειρηματικού, διαφημιστικού, δώρου προώθησης πωλήσεων, καθώς και του δώρου δημοσίων σχέσεων.


ΠΑΝΔΩ AGENDA ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΟΥ

Το ΠΑΝΔΩ AGENDA είναι μια πρωτοποριακή ετήσια έκδοση ενημέρωσης και προγραμματισμού αγορών ειδών δώρων και ειδών σπιτιού και διακόσμησης.


ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Ο ετήσιος οδηγός Εκκλησιαστικών ειδών ενα νέο μέσο διαρκούς επικοινωνίας και προβολής που δημιουργεί νέες ευκαιρίες συνεργασίας στον κλάδο των Εκλλησιαστικών ειδών.


P+S PASS
ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΣΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Η νέα ετήσια έκδοση της ΑΤΟΥ σας περνά στη σύγχρονη ανάγκη των επιχειρήσεων για ασφάλεια – προστασία – υγιεινή για κάθε θέση εργασίας.

 

Νέα

Τεράστια η επιτυχία της 2ης Διαδραστικής Πολυέκθεσης «Γεύσεις & Ζωή», που διοργάνωσε στο Ζάππειο Μέγαρο από 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου η εκθεσιακή εταιρεία ΑΤΟΥ, δίνοντας την ευκαιρία σε 12.300 επισκέπτες, τόσο σε επαγγελματίες του χώρου της γεύσης όσο και στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, να πραγματοποιήσουν ένα πολιτισμικό και γευστικό ταξίδι.
Περισσότερα…

 

 

Copyright © 2012 ATOY   web design OptiMedia